OPERATIV PROJEKTLEDARE FÖR PRAKTIK

News

OPERATIV PROJEKTLEDARE FÖR PRAKTIK

AWB är en kreativ kommunikationsbyrå belägen intill Stureplan i Stockholm. AWB kan hantera kundens alla behov från strategi, koncept och design till aktivering, implementering och showroom. Vår utmanarposition och stora kunskap om samtida kultur och nya trender gör att vi kan leverera relevanta, engagerande och kreativa kommunikationslösningar som funkar i alla kanaler.

Vi jobbar med kunder som Uniqlo, Nike, Tretorn, Atrium Ljungberg, Dr. Martens, Lensway, Casall, Diageo, Spendrups och Levis. Under våren behöver vi förstärkning med en praktikant till vårt team.

Som praktikant hos AWB stöttar du i arbetet från godkänd idé till färdig leverans. Du stöttar i den dagliga leveransen, produktionen och dialogen med leverantörer.

Syftet med praktiken är att få möjlighet att använda sina kunskaper och färdigheter från sin utbildning i verkliga arbetsuppgifter. Särskilt fokus ska ligga på att ge insikt om och erfarenheter av operativ projektledning/produktionsledning & PR arbete samt ge praktisk arbetsträning. Praktikplatsen ska bidra till att stärka praktikantens förmåga inom operativ projektledning samt PR.

Du som söker:

· Har relevant högskoleutbildning, gärna inom projektledning eller produktionsledning

· Är initiativrik och driven

· Är strukturerad, ansvarstagande och noggrann

· Presterar väl även i stressade situationer

· Är prestigelös och beredd att ta dig an alla uppgifter, från högt till lågt

· Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, på svenska och på engelska

Praktiken är obetald och på heltid. Tidigare erfarenhet av att arbeta som kommunikationskonsult är meriterande Praktikperiod: min. 10 veckor

Välkommen att skicka din ansökan till: Sofie Clason, sofie@awb.se

AWB Brunnsgatan 13 111 38 Stockholm