PRODUKTIONSLEDARE FÖR PRAKTIK

News

PRODUKTIONSLEDARE FÖR PRAKTIK

AWB är en kreativ kommunikationsbyrå belägen på Södermalm i Stockholm. AWB kan hantera kundens alla behov från strategi, koncept och design till aktivering, implementering och showroom. Vår utmanarposition och stora kunskap om samtida kultur och nya trender gör att vi kan leverera relevanta, engagerande och kreativa kommunikationslösningar som fungerar i alla kanaler.

Vi jobbar med kunder som Uniqlo, Philips, Levis, Atrium Ljungberg, Diageo och Muji. Under våren behöver vi förstärkning med en praktikant till vårt team.

Som praktikant med inriktning produktionsledning stöttar du i arbetet från godkänd idé till färdig leverans. Du stöttar i den dagliga leveransen, produktionen, planeringen och dialogen med leverantörer.

Syftet med praktiken är att få möjlighet att använda sina kunskaper och färdigheter från sin utbildning i verkliga arbetsuppgifter. Särskilt fokus ska ligga på att ge insikt om och erfarenheter av produktionsledning & PR arbete samt ge praktisk arbetsträning. Praktikplatsen ska bidra till att stärka praktikantens förmåga inom produktionsledning samt PR.

DU SOM SÖKER:

– Har relevant högskoleutbildning, gärna inom projektledning eller produktionsledning

– Är initiativrik och driven

– Är strukturerad, ansvarstagande och noggrann

– Presterar väl även i stressade situationer

– Är prestigelös och beredd att ta dig an alla uppgifter, från högt till lågt

– Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, på svenska och på engelska

 

Praktiken är obetald och på heltid. Tidigare erfarenhet av att arbeta som kommunikationskonsult är meriterande. Praktikperiod: minst. 10 veckor

Välkommen att skicka din ansökan till: Victoria Fromholtz, victoria@awb.se

AWB Medborgarplatsen 3, 118 72 Stockholm