AWB söker PR-praktikant!

News

AWB söker PR-praktikant!

AWB söker just nu efter en PR-praktikant som precis som vi drivs av att ifrågasätta, förändra och överraska med smart och omvärldsdriven kommunikation. En person som förstår strategi och gillar att omsätta den i idéer. En person som älskar att skriva och gör det lika bra på engelska som på svenska. Som praktikant kommer du att stötta i löpande arbete såsom att göra research, ta fram medielistor, drafta pressmeddelanden, bearbeta media, projektleda kampanjer och hantera administration. För att lyckas i denna roll krävs det ett stort mått av eget driv, att du trivs med ett högt tempo och att du har en doer-mentalitet.

AWB är en kreativ kommunikationsbyrå. Vår utmanarposition, nyfikenhet och stora kunskap om samtida kultur och nya trender gör att vi kan leverera relevanta, engagerande och kreativa kommunikationslösningar som funkar i alla kanaler. Vi jobbar just nu med kunder som Uniqlo, Talisker, Tretorn, Miljömärkningen Svanen, Nike, Brothers, Atrium Ljungberg, LensWay, Converse, Baileys, Make Equal, Dr. Martens, Spendrups, Kompis Sverige, Happy Socks och Paradiset.

Du som söker:

– Har relevant högskoleutbildning, gärna inom marknadsföring eller kommunikation

– Är analytisk och har lätt att paketera och presentera insikter samt idéer

– Är initiativrik och driven

– Är strukturerad, ansvarstagande och noggrann

– Presterar väl även i stressade situationer

– Är prestigelös och beredd att ta dig an alla uppgifter, från högt till lågt

– Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, på svenska och på engelska

– Har ett intresse för kultur, medier och vår omvärld

Praktiken är obetald och på heltid. Tidigare erfarenhet av att arbeta som kommunikationskonsult är meriterande Praktikperiod: min. 10 veckor.

Välkommen att skicka din ansökan till: Per Lundberg, per@awb.se


AWB Brunnsgatan 13 111 38 Stockholm