AWB söker PR-praktikant!

News

AWB söker PR-praktikant!

AWB söker just nu efter en PR-praktikant som precis som vi drivs av att ifrågasätta, förändra och överraska med smart och omvärldsdriven kommunikation. En person som förstår strategi och gillar att omsätta den i idéer. En person som älskar att skriva och gör det lika bra på engelska som på svenska. Som praktikant kommer du att stötta i löpande arbete såsom att göra research, ta fram medielistor, drafta pressmeddelanden, bearbeta media, projektleda kampanjer och hantera administration. För att lyckas i denna roll krävs det ett stort mått av eget driv, att du trivs med ett högt tempo och att du har en doer-mentalitet.

AWB är en kreativ kommunikationsbyrå. Vår utmanarposition, nyfikenhet och stora kunskap om samtida kultur och nya trender gör att vi kan leverera relevanta, engagerande och kreativa kommunikationslösningar som funkar i alla kanaler. Vi jobbar just nu med kunder som Uniqlo, Talisker, Tretorn, Nike, Atrium Ljungberg, Baileys, Casall, Dr. Martens, Spendrups, Kompis Sverige, Happy Socks och Levi’s.

Du som söker:

– Har relevant högskoleutbildning, gärna inom marknadsföring eller kommunikation

– Är analytisk och har lätt att paketera och presentera insikter samt idéer

– Är initiativrik och driven

– Är strukturerad, ansvarstagande och noggrann

– Presterar väl även i stressade situationer

– Är prestigelös och beredd att ta dig an alla uppgifter, från högt till lågt

– Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, på svenska och på engelska

– Har ett intresse för kultur, medier och vår omvärld

Praktiken är obetald och på heltid. Tidigare erfarenhet av att arbeta som kommunikationskonsult är meriterande Praktikperiod: min. 10 veckor.

Välkommen att skicka din ansökan till: Per Lundberg, per@awb.se


AWB Brunnsgatan 13 111 38 Stockholm