AWB REKRYTERAR

News

AWB REKRYTERAR

AWB är en kreativ kommunikationsbyrå. Vår utmanarposition, nyfikenhet och stora kunskap om samtida kultur och nya trender gör att vi kan leverera relevanta, engagerande och kreativa kommunikationslösningar som fungerar i alla kanaler. Vi jobbar just nu med kunder som Nike, Converse, Uniqlo, Dr. Martens, Spendrups, Happy Socks Talisker, Tretorn, Miljömärkningen Svanen, Brothers, Atrium Ljungberg, LensWay, Baileys, Make Equal, Kompis Sverige och Paradiset. Vi växer och behöver nu förstärka med copy writer, PR-konsult och strategisk projektledare

Copy

Vi söker en copywriter som precis som vi drivs av att ifrågasätta, förändra och överraska med smart och omvärldsdriven kommunikation. Du är en person som förstår strategi och gillar att omsätta den i idéer. Du har jobbat några år, älskar att skriva och gör det lika bra på engelska som på svenska. Du trivs i högt tempo, känner dig bekväm i alla tänkbara och otänkbara kanaler och har förmågan att snabbt växla mellan projekt och uppdrag med helt olika förutsättningar. Du är social, prestigelös och ambitiös.

PR-Konsult

Som PR-konsult jobbar du nära projektledare, strategisk projektledare och kundansvarig. Du ägnar dig kontinuerligt åt omvärldsanalys vilket innefattar spaning efter nya trender, behovs-, attityd- och livsstilsförändringar hos målgrupper, ny lagstiftning eller politiska beslut, bransch- och teknikutveckling, aktuell forskning och konkurrensanalys. Du ska kunna ta fram idéer, driva och utveckla projekt kring nya och existerande kunder både på strategisk och operativ nivå. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra PR-arbete, projektleda mindre team och att ha förmåga att hantera flera projekt samtidigt. Du ansvarar för att säkerställa leveranser samt all kontakt med media. I arbetet ingår också att kunna identifiera och bearbeta nya och existerande kunder i syfte att driva försäljning till bolaget.

Vi önskar att du har en relevant högskoleutbildning, exempelvis inom marknadsföring eller kommunikation. För att kvalificera har du minst två års arbetslivserfarenhet av att arbeta med PR och kommunikation. Du har goda erfarenheter av att driva kommunikationsarbete och genomföra projekt, gillar att arbeta i team och är van att jobba mot uppdragsgivare. Du har även god förståelse för PR-hantverket samt kunskap inom reklam, event, influencer marketing och community management. Personen vi söker är en duktig skribent med flytande kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Du har också vana att sköta mediekontakter och att ha budgetansvar. Vi ser även att du har ett brinnande intresse för nätverkande och opinionsskapande. Som person är du strukturerad, kreativ, prestigelös och beredd att ta sig an alla typer av uppgifter. Du är nyfiken, initiativrik, social, driven samt har känsla för detaljer och finish. Som alla på AWB är du förstås också intresserad av populärkultur, medier och vår omvärld.

Strategisk Projektledare

Som strategiska projektledare har du ansvar för kundkontakter. Huvuduppdraget är att skapa strategisk kommunikation grundad i insikter om kundens behov, affär och omvärld. SPL har förståelse för och behärskar samtliga delar av AWB:s leverans. Från strategi till implementation inom PR/kommunikation, reklam, event, community management mm. I ansvaret ingår att vårda och driva kundrelationerna framåt samt att säkerställa att AWB har god ekonomi i projekten. Du är driven, analytisk, lösningsorienterad och bra på att skapa goda relationer. Du sprider en glad stämning kring dig och du mår bäst när du arbetar i team. Vi söker någon med minst 3-5 års erfarenhet från kommunikationsbyrå, gärna med relevant utbildning inom ekonomi, kommunikation eller projektledning. Erfarenhet av försäljning, rådgivning och förhandling är önskvärt.

Ansökan och mer information

Din ansökan med CV och personlig brev vill vi ha snarast, dock senast 20 augusti.

Skicka din ansökan eller dina frågor till job@awb.se. Ansökningar behandlas löpande.